Tracks executive search
Executive Search Consultant |
Tracks executive search

  • Industry
  • Consumer Goods
  • Retail
  • Consultancy
  • Independent (Family/Director-owner)

Tracks is hét searchbureau voor de invulling van directie-en MT-functies bij familiebedrijven, DGA-geleide bedrijven en PE-portfoliobedrijven binnen Retail, Consumer Goods en Industrie.

Consumentenmarkten: Nieuwe ronde, nieuwe kansen .. en een nieuw type Leiderschap

We bestaan bijna 25 jaar en staan, naast bovenstaande, vooral bekend om onze ondernemende instelling en constante drive om onze dienstverlening richting opdrachtgevers én kandidaten te verbeteren en aan te passen naar de eisen van vandaag.

 

Kenmerkende termen voor ons zijn: laagdrempelig, informeel, ondernemers, professioneel, eigenwijs. We zijn momenteel met vier consultants en we zijn er van overtuigd dat we met de juiste uitbreiding nóg breder en dieper in de voor ons relevante markten aanwezig kunnen zijn.

We bieden: de mogelijkheid om met een zeer grote mate van vrijheid verder te groeien als search-professional en mee te bouwen aan het optimaal neerzetten van onze positionering; daarnaast werk je bij ons samen met vier ervaren consultants, met een schat aan ervaring en een waardevol netwerk.

Tenslotte kom je terecht in een eigentijdse en professionele infrastructuur (database, zoekmogelijkheden, ondersteuning, kantoorfaciliteiten)

Nederlandse maakindustrie: Behoefte aan lef en innovatiekracht

We zien graag iemand komen die er echt zin in heeft en blijk van geeft om zijn/haar energie, creativiteit en ondernemerschap in te zetten om zélf een betere professional te worden én die dit aanwendt om Tracks verder te laten groeien. Dat gaat wat ons betreft altijd hand-in-hand met een hele grote mate van vrijheid. Het helpt als je ruime, aantoonbaar succesvolle Search/W&S ervaring hebt en expertise op minstens één van onze deelgebieden/sectoren. Commerciële attitude om een netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen is vereist net als nieuwsgierigheid, een gezond kritische blik en de durf om dóór te vragen naar hoe het écht zit.