Champi’Mer
Chief Operating Officer

  • Consumer Goods
  • General Management
  • Supply Chain
  • Independent (Family/Director-owner)
Champi'Mer

Deze opdracht is gesloten

Operationeel Directeur
Champi’mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Champignons worden volgens een uniek procedé ingevroren en verpakt voor verder transport over de hele wereld. En ze zijn super vers, omdat ze letterlijk direct na het oogsten bevroren zijn. Champi’mer heeft klanten over de hele wereld, in Retail, Foodservice en Industrie. Na de recente ingebruikname van nieuwe productiemiddelen is de beschikbare capaciteit toegenomen tot meer dan 100 miljoen kilo eindproduct. Op dit moment werkt het bedrijf aan een stapsgewijze herstructurering en professionalisering om deze groei ook operationeel in goede banen te kunnen leiden. Eén van de stappen daarin is de creatie van een nieuwe functie binnen het bedrijf, te weten die van Operationeel Directeur.

Doel van de functie
De gezochte directeur wordt eindverantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering van de onderneming. De functie heeft als doel het leiden, professionaliseren en structureel verbeteren van de organisatie en processen, zodanig dat de huidige en toekomstige groei operationeel probleemloos opgevangen kunnen worden, het rendement verder verbetert en de continuïteit gewaarborgd blijft.

De operationeel directeur rapporteert aan de algemeen directeur, geeft direct leiding aan het bedrijfsbureau, productie, logistiek, de financiële afdeling en HR.