Over ons

Stella Zerbo, consultant interim management

Stella Zerbo

Partner Interim Management

Tijdelijk leiderschap blijvende impact”

Onze interim directeuren zetten zich vol overgave in voor uw belang.

Robert Jan van der Weijden

Robert Jan van der Weijden

Partner

Robert Jan van der Weijden

“Vooruitgang geeft energie”

Voor vooruitgang zijn kracht, vooral moed en iets van eigenzinnigheid nodig.

Wilfred Karreman

Wilfred Karreman

Partner

Wilfred Karreman

“Privileged information”

Alleen bij wederzijds vertrouwen krijg je toegang tot unieke informatie. En dat maakt het verschil.

Team Navigator

Consultants

“Joint Forces

We delen belangrijke waarden met onze collega’s van Navigator Network. We werken daarom graag met hen samen wanneer dat waarde toevoegt voor onze cliënten

Jos Schelfhout

Partner Navigator Network

“Ons vak is mensenwerk”

Het vereist proactief denken en doordacht bepalen welke persoonlijkheden goed samenwerken

De Waarde van Ervaring

Wij werken al vele jaren met elkaar samen en zijn volledig op elkaar ingespeeld. Kwaliteit is onze gezamenlijke drijfveer en we leggen de lat hoog. Iedere opdracht succesvol afronden, dat is ons commitment naar opdrachtgevers, kandidaten én naar elkaar. Het is voor ons dé voorwaarde om duurzaam te kunnen opereren in deze markt.

Historie Tracks

zelfstandige ondernemingen

“Impact”

Al vele jaren leggen we ons volledig toe op leiderschapsvacatures bij Familie-, DGA- of private equity geleide bedrijven. Veeleisende cliënten. En terecht, want de belangen zijn er groot en hangen direct samen met de kwaliteit van het directieteam. Dat maakt ons werk complexer en interessanter en onze toegevoegde waarde als consultants groter.

Tracks 25+ jaar in de markt

“Ondernemerschap”

Onze marktpositie danken wij aan doelgericht ondernemerschap, waarmee we onder sterk veranderende economische en maatschappelijke omstandigheden al meer dan 25 jaar succesvol zijn. De eerste tien jaar van ons bestaan werkten we vooral voor ‘de grote blauwe logo’s’; beursgenoteerde bedrijven als Unilever, Philips, KLM, Ahold, Akzo, DSM. We leerden zo werken voor veeleisende, zeer professionele opdrachtgevers en legden er de basis voor ons huidige omvangrijke netwerk. Toen nog veelal young corporate executives, inmiddels de leiders binnen hun industrieën bij zelfstandige ondernemingen. We zijn hen altijd blijven volgen, en zij ons.

sector specialisatie

“top performers”

Onze sectorspecialisatie (gevestigde bedrijven en scale-ups in industrie, consumer goods, retail) is op natuurlijke wijze gegroeid. Na 25 jaar kennen we de belangrijkste spelers in een markt (en zij ons) en weten we beter en scherper het onderscheid te maken tussen kandidaten die ‘gewoon goed’ zijn en de echte top performers die het verschil maken tussen het bereiken van de doelstellingen en het overtreffen ervan. Dat maakt dat opdrachtgevers in deze sectoren naar ons toe komen. En bij ons blijven.