Team Tracks

Wilfred Karreman

Consultant

Wilfred Karreman Wilfred Karreman

Robert Jan van der Weijden

Consultant

Robert Jan van der Weijden Robert Jan van der Weijden

Reinier Brouwer

Consultant

Reinier Brouwer Reinier Brouwer

Froukje van den Berg

Office Manager

Froukje van den Berg Froukje van den Berg

Waardevolle verbindingen leggen

Tracks is een hecht en gepassioneerd team van professionals. Kwaliteit is onze belangrijkste drijfveer en we leggen de lat hoog. Iedere opdracht succesvol afronden, dat is ons commitment naar opdrachtgevers, kandidaten én naar onszelf. Het is de voorwaarde om duurzaam te kunnen opereren in deze markt.

“Doelstellingen bereiken”

In gesprek met opdrachtgevers

In gesprekken met opdrachtgevers schuiven we de formele functiebeschrijving bij voorkeur snel van tafel. Het verschil tussen slagen en falen van een kandidaat laat zich niet vatten in een lijst met bullet-points. Wat moet er gebeuren om doelstellingen te bereiken? Welke obstakels moeten overwonnen worden? Dit vormt de kern en is bepalend voor wie we gaan zoeken.

“Over drijfveren en ambities”

In gesprek met kandidaten

Met kandidaten praten we eerder over drijfveren en ambities dan over het cv zelf: wie ben je en wat wil je? Welke competenties breng je mee om dat te bereiken? Als dit aansluit bij wat een opdrachtgever ècht nodig heeft hebben we een goede match te pakken. Dat is wat ons drijft en hier zijn we uitzonderlijk goed in.

“Waarde creëren voor bedrijven, kandidaten, collega's en aandeelhouders.”

Missie

Het is onze missie om waarde te helpen opbouwen voor de bedrijven van onze opdrachtgevers, de loopbanen van onze kandidaten en de levens en ontwikkeling van onze collega’s en aandeelhouders.

Visie

Het is onze visie en diepgewortelde overtuiging dat de meest succesvolle plaatsingen voortkomen uit de koppeling van talent aan bedrijf, in plaats van CV aan vacature. Omdat wij weten dat getalenteerde managers en executives hun eigen loopbaan vormgeven. Zij zoeken niet naar vacatures, maar kiezen zorgvuldig voor bedrijven met doelen en ambities die bij hun normen en waarden en persoonlijke ontwikkeling passen.

Historie Tracks

Tracks al bijna 25 jaar

“Doelgericht ondernemerschap”

Onze marktpositie danken wij aan doelgericht ondernemerschap, waarmee we onder sterk veranderende economische en maatschappelijke omstandigheden al bijna 25 jaar succesvol zijn. De eerste helft van ons bestaan werkten we vooral voor ‘de grote blauwe logo’s’; beursgenoteerde bedrijven als Unilever, Philips, KLM, Ahold, Akzo, DSM. We leerden zo werken voor veeleisende, zeer professionele opdrachtgevers en legden er de basis voor ons huidige omvangrijke netwerk. Toen nog veelal young executives, inmiddels de leiders binnen hun industrieën. We zijn hen altijd blijven volgen, en zij ons.

zelfstandige ondernemingen

“Impact”

In de loop van de tijd zijn we ons meer gaan toeleggen op zelfstandige ondernemingen. Leiderschapsvacatures bij DGA-, familie- of private equity geleide bedrijven. Minstens zo veeleisend en professioneel als hun beursgenoteerde tegenhangers. Maar de belangen die er samenhangen met de juiste samenstelling van het directieteam en de impact die elk teamlid heeft op het functioneren van het geheel zijn veel groter. Dat maakt ons werk complexer en interessanter en onze toegevoegde waarde als consultants groter.

sector specialisatie

“topperformers”

Onze sectorspecialisatie (industrie, consumer goods, retail) is op natuurlijke wijze gegroeid. Na 25 jaar kennen we de belangrijkste spelers in een markt (en zij ons) en weten we beter en scherper het onderscheid te maken tussen kandidaten die ‘gewoon goed’ zijn en de echte topperformers die het verschil maken tussen het bereiken van de doelstellingen en het overtreffen ervan. Dat maakt dat opdrachtgevers in deze sectoren naar ons toe komen. En bij ons blijven.