Fashion | Private Equity
Chief Commercial Officer | Lifestyle/Fashion | Private Equity

  • Consumer Goods
  • Sales
  • Marketing
  • Private Equity

Deze opdracht is gesloten

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een fashion bedrijf dat met een brede collectie een aanzienlijke aanwezigheid in een aantal Europese markten heeft weten op te bouwen en, juist in tijden dat anderen het zwaar hadden, een groeiversnelling heeft gerealiseerd. Dit niet in de laatste plaats doordat de ondernemer, beter dan anderen, heeft aangevoeld wat de markt nu vraagt: Goede productkwaliteit en een aansprekend merk, maar zonder overspannen prijzen, gecombineerd met uitstekende service en eerlijke marges voor de handel. Het merk wordt verkocht in 15 landen.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een nieuwe groeispurt, te realiseren door het merk door te ontwikkelen, de collectie verder uit te breiden en het bedrijf zodoende internationaal verder te laten expanderen. Om die reden zoekt het bedrijf versterking van de organisatie door een derde directiefunctie toe te voegen in de vorm van een Sales & Marketing Directeur.

Sales & Marketing Directeur

De Sales & Marketing Directeur stuurt een team van sales-, marketing- en online professionals aan en is verantwoordelijk voor de verdere internationale groei, zowel in bestaande als in nieuwe markten. Om succesvol te zijn is de ideale kandidaat daarom goed bekend met internationale fashion retail. Hij (of zij natuurlijk) weet hoe de hazen er lopen en heeft een loyaal en actief netwerk onder agenten. Hij heeft de energie om samen met zijn team de markten aktief te bewerken, bestaande klanten tot grotere prestaties aan te zetten en nieuwe klanten toe te voegen. De ideale kandidaat past bij de cultuur van het bedrijf als hij targetgericht is, ambitieus en energiek, maar tegelijkertijd ook een dienstverlenende houding heeft en begrijpt dat de business niet alleen gewonnen, maar hem ook gegund moet worden.

 

CCO Fashion